#1 NICKE BORG

Nikon D90+Tamron 70-300mm

#1 ERIK SEGERSTEDT & MATTIAS ANDRÈASSON

Nikon D90+Tamron 70-300mm

#1 ERIC SAADE

NikonD90+Tamron 70-300mm

Om jag har lyckats komma upp ur sängen så är jag i Förlösa kyrka just nu och prova ut kåpor till konfirmationen nästa vecka. Ha det bra!

VERONIKA MAGGIO

Jag har så mycket att berätta men jag hinner lixom inte. I förrgår tog jag en sväng till Modehuset med Amanda och senare cyklade jag bort till stan och köpte lite som jag visar i ett annat inlägg. På kvället åkte jag till Becca och fotade henne bland annat och dom bilderna har ni i några inlägg längre ner.

Igår var det Rix Fm, och det var grymt! De bilderna kommer upp i nästa vecka eller i helgen. Och idag var Veronika Maggio och uppträdde inne i stan. Helt underbart, hela stan var fylld osv. Fint.

Och jag borde sova nu, ska nämligen upp vid 8 och sen ska jag till kyrkan och ta konfirmationbilder och på söndag åker jag på konfirmationsläger på Gotland. Så ingen bloggning då utom lite tidsinställda.

Men nu ska jag sova, natti♥

#1 REBECCA HOLM

Nikon D90+50mm/1.8

RAMSELLS


I MIN KAMERAVÄSKA

Kamerahus: Nikon D90
Reserv: Nikon D60
Objektiv:
Nikon AF Nikkor 50mm 1:1.8D
Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro
Tamron 18-200/3,5-6,3 XR Di II Marco (ej på bild)
Nikon 18-55mm f/3.5-5.6G ED II (ej på bild)
Övriga tillbehör:
Nikon Fjärrutlösare ML-L3
Speedlight SB-400 Nikon
Stativ
UV-filter
Minneskort
Kablar
Kameraväska
osv..

(alla bilderna är fotade av mig och får ej kopieras)

SMOOTHIE

Vet inte verför jag skrev blåbärssmoothie eftersom att jag inte ens har i blåbär men jaja..

Gjorde smoothie tidigare idag, två gånger faktiskt. Och sen har jag spenderat den mesta av tiden framför datorn eller tv:n. 
Nu åskar och blixtrar det jättemycket och jag ska nu ta och fixa några inlägg. Ciao så länge!

SVARTVITT STALL

Nu är jag hemma, äntligen! Tågresan tog över 7 timmar med skrikande barn, trasiga hörlurar, tjuriga konduktörer och tåg utan uttag. Men det gick ganska bra iallafall.

Jag har ju inte berättat vad jag gjorde i Arvika. Först och främst var det för att vi skulle träffa lite släktingar och så men även att gå på min gammelmorfars begravning. Han gick bort i cancer samma dag som Utöyamassakern. Tuff dag detdär!
Men vi var även i stan varenda dag och köpte glass, busade med kusinerna, badade med hundarna, hade fullt hus, filmkväll, barnvakt, ridit, käkat på Kocki osv. Vi har alltså gjort massor av saker under dessa fem dagar. Och de bilderna över är såklart från när vi var i stallet och red.

#2 GOTLAND


Här är bilder från första dagen, alltså båtresan osv. Vi kom fram ganska sent så vi packade upp och sen gick bara en tur till den lilla campingbutiken och stranden för att kika lite. Första intrycket när man kom ner på stranden var verkligen wow! Ska se om jag hittar någon bild på hela stranden.

#3 GOTLAND

Detta är alltså bilder från dag 3 på Gotland och det var Visby som stod på schemat den dagen. Så vi åkte in dit och gick runt i staden hela dagen. Tog en glass i största glassbutiken jag sett(!), åkte mini-tåg runt muren, åt slash, gick i botniska trädgården, gick i affärer, gick flera km bara för att hitta någonstans att äta, grillade och fotade på stranden på kvällen. En mycket lyckad dag!

#1 GOTLAND


Detta är två bilder från tredje dagen på Gotland. De är tagna på campingens strand, hur fint som helst! Vi gick ner dit varje kväll nästan och kollade på solnedgången. Magiskt! Kommer såklart att lägga upp fler delar med bilder så småningom. 
Nu ska jag ta och fixa mig lite och börja packa till imorgon då jag åker iväg igen, denna gången till Arvika. Ha det bra!


HEMMA FRÅN GOTLAND

Nu är en ny design fixad (inte riktigt klar dock, men fixar resten imorgon) och jag är hemma från Gotland. Så nu hade jag tänkt att börja blogga på "riktigt" igen. Dock åker jag iväg igen på tisdag till Arvika för vi ska på begravning osv. Men kommer fixa några tidsinställda med bilder från Gotland.

Men nu ska jag snart sova så vi hörs nog mer imorgon! Kram!