Visby

Gotland 2011

Eftersom att jag inte har några nytagna bilder så kan jag ju passa på att visa bilder från Gotland i somras för jag kom på att jag knappt har visat några därifrån. Jag har ingenting att göt idag heller så det lär väl dyka upp några fler bilder.

The Brit Award

Tjo. Förut tog jag bussen inte till stan med Julia och sen mötte vi upp Becca. Kikade i affärer och åt kinamat. Fick inte med mig någonting hem, men hade det trevligt iallafall.
Ikväll har jag myst i sängen och kollat på The Brit Award. Många av mina absoluta favoritartister/grupper var med och tävlade och alla mina favoriter vann. Ed, One Direction och Coldplay, GRATTIS! Är så glad just nu!

My universe will never be the same

Två bilder från Instagram (Om ni vill följa mig så heter jag @melliiee)

Ikväll har jag, som många andra, kollat på premiären av BigBrother. Fast såg inte hela. Jag ska snart gå och lägga mig, har bestämt mig att inte vända på dygnet som jag gjorde på jullovet, det blev väldigt jobbigt att vända tillbaka! Så, godnatt!

Ninen

Färg/Svartvitt?

Is it somebody else on your mind?

Har fått tillbaka photoshop nu (Taack Amanda!) och min mobil har kommit tillbaka från lagning(igen) så vi väntar bara på att Anders ska komma hem så vi kan åka och hämta den.

Gotland

Även fast jag gillar vintern väldigt mycket så får dessa bilder mig att längta till sommaren. Vill bara tillbaka till veckorna på gotland. Det var så underbart! Fast förhoppningsvis ska vi dit i sommar igen (HoppasHoppas!)

London to Jamaica, L.A to Africa


Ulrik Munther

Heeej! Har funderat länge på att börja blogga igen, MEN eftersom att jag fortfarande inte har lyckats fixa photoshop så får jag lägga ut gamla bilder istället. Här är två på Ulrik Munther från Rix Fm-festivalen i somras. 
Nu ska jag stänga ner datorn och läsa på lite engelska verb och försöka somna tidigt, eller iallafall tidigt för att vara mig.