Ny blogg

Numera finns jag på mmifoto.blogg.se

Söndag Den Tjugonde

Tjo. Denna söndagen har varit som alla andra söndagar dvs. en pluggdag. Jag har nästan skrivit klart min so-uppsats så det är skönt! Efter det så hade jag ingenting att göra så jag började redigera lite bilder och det resluterade i de här över, haha. Nu ska jag bara ta tag och läsa på genetiken/evolutionen till imorgon då jag har prov, men det ska nog gå bra.

Onsdagendensextondemajtvåtusentolv

Hallå! Idag har jag studiedag så jag får en extra lång helg, skönt! Vaknade med illamående så jag har spenderat halv dagen framför gossip girl, helt okej ändå. Men mår bättre nu så ska snart ge mig ut på en liten löprunda, det var ett tag sedan..

Turkiet - Dag 4

Jag kommer inte ens ihåg vad vi gjorde denhär dagen eftersom att jag knappt har några bilder men jag antar att vi bara var vid poolen, badade i Medelhavet och åt gott på restaurang.

Turkiet - Dag 3

Dag 3 började med en god hotellfrukost och sedan åkte några av oss till Alanya city och shoppade upp massor av våra pengar. Alanya var helt underbart fint, och det var riktigt kul att shoppa där eftersom att de flesta turkarna kan svenska, haha. Annars låg vi vid poolen resten av dagen, som vanligt!

Turkiet - Dag 2

Andra dagen spenderade vi bara vid poolen, åt jordgubbar, tog knasbilder med undervattenskameran och fick massage. Det var en toppenadag med andra ord!

Turkiet dag 1

NU ÄR JAG HEMMA! Jag har haft det så himla bra och jag saknar redan allting med Turkiet! Dessa bilder är iallafall från dagen som vi kom fram, från Stockholm, flyget, bussen, hotellet och restaurangen som ni kanske kan se. Alla andra bilder kommer också såklart men jag tar en dag i taget :)

Blommande körsbärsträd


Parfym - Radiance

När jag var hemma sjuk någon gång förra veckan kom mammas kompis hem med bl.a denna parfymen till mig eftersom att hon hade fått två stycken när hon fyllde år. Den luktar hur gott som helst, tack igen Fia om du läser detta!