I wanna stay up all night.

Det var ett bra tag sedan jag bloggade senast, så vad har hänt sedan dess?
Jag fick lämna in min iPhone på lagning och fick en jobbig lånetelefon men fick tillbaka den snabbare än väntat, och inte nog med det; utan jag fick en helt ny.
Jag har varit på Ullared och köpte bl.a dessa fina saker. Visar allt i ett annat inlägg.

Det har varit storm och spöregnat ena dagen och nästa dag har det varit solsken och 10grader. (snön, kom!)
Jag har blivit beroende av dessa fina killar. 1D.

Idag var det gymnasiedag och jag har till 96% bestämt mig vart jag vill gå. Känns kanonbra!

"He takes your hand, I die a little"


Födelsedagsfirande

Nikon D90+Nikon 50/1.8
Lite bilder från eftermiddagen/kvällen. Mamma fyller år på måndag så vi firade det idag istället. Vi har gäster och vi lagade lite mat, jag bakade en finfin tårta, mamma fick paket och vi avslutade kvällen med mycket Buzz-spelande som jag vann som vanligt..

Jag vet att det inte blir så mycket uppdaterande men jag ska försöka fota lite mer så jag kan lägga upp bilder. Annars finns jag på twitter, då uppdaterar jag hela tiden! Kan även berätta att Breaking Dawn var helt underbar, iallafall början. Se den!

BREAKING DAWN PART 1

Idag hade jag utvecklingssamtal, gick bra men var ändå så sjukt nervös innan. Hatar utvecklingssamtal! Men jag ska chilla ett tag nu med de två senaste Twilight-filmerna eftersom att jag ska se nattpremiären av Breaking Dawn klockan 00.04 inatt. Spännande!

Gymnasiemässa

Hejsan! Imorse åkte mamma och jag iväg till gymnasiemässan och nu är jag 90% säker på vart jag vill gå men jag kommer nog hinna ändra mig ett par gånger innan vi ska välja.
Resten av dagen har jag inget planerat men hade tänkt att plugga lite och sen gå ut och fota frosten och dimman. Ha det bra!

11:11 11/11-11ÄNTLIGEN♥


Bruno Mars - It Will Rain - Music Video MTV by SagaTwilightArg

Just a daydream away

Nikon D90+50mm/1.8
Jag SKA börja blogga riktigt igen. Men det är ganska svårt när jag inte har rört kameran sen jag kom hem från Värmland och vi har prov och läxor i skolan hela tiden.
Idag hade vi no-prov som jag och Becca "pluggade" på igår. Men det gick bra tror jag ;) Nu ska jag plugga lite på kemiläxan som vi har till imorgon, hexan, etan, metan osv..

Söta kusin!

Nikon D90+50/1.8

Det blev inte så mycket uppdatering i Arvika som jag trodde men det får jag ta igen för jag kom hem idag efter en tågresa på 7,5h. Skönt att vara hemma iallafall! Imorgon kan ni räkna med lite mer bilder och kanske en film.
Ikväll har jag kollat på Idol, mina favoriter är Robin och Moa, båda två är riktigt grymma! Vilka är era favoriter?

Kompis

Igår var jag och min kusin ute och fotade deras två hundar, Kompis och Lily. Har inte orkar redigera fler än denna häröver. Jag tycker att den är ganska fin (motljus<3). Hoppas ni har haft en bra dag! Själv har jag varit på "stan" med mamma & Co. Ska försöka visa bilder på det jag köpte senare.