Kil station in night

Hejsan! Jag kom på nyss att jag kan få internet till datorn bara genom en enkel knapptryckning på iPhonen så det blir nog lite bloggning i veckan iallafall. Bilderna här över är från Kil, där jag stannade och bytte tåg igår kväll.

sommarbilder

Har äntligen gått sista dagen i skolan innan höstlovet eftersom att jag åker till Arvika imorgon. Annars har jag spenderat dagen med packning, lite plugg, pizza och avslutar nu kvällen med lite skype med fina twittrisar<3 Kuligt, kuligt.
Vi får se hur mycket jag kan blogga under nästa vecka men i värsta fall hörs vi nästa fredag, puss!

Blogaward

Fick en Blogaward av Tilda typ.

1. Varför började du blogga?
Kommer inte ihåg faktiskt. Men typ för att min syster hade skapat en och då gjorde jag också det.

2. Vilka bloggar följer du?
Många, många! Mest fotobloggar och vänners/bekantas :)

3. Vilken är din favoritfärg?
Hm, varierar från dag till dag men svart funkar alltid :)

4. Vilken är din favoritfilm?
Jag har knappt tålamodet till att kolla på en film, är mer för serier. Men Never Back Down är en stor favorit!

5. Vilket land/vilka länder vill du besöka och varför?
MÅNGA! Jag vill besöka hela världen, speciellt Usa, Asien och Afrika!

Jag ger denna utmaning till:
Jag ger den till alla som vill pga alla som jag ville ge till har redan fått den :)

Morgonsol

En liten iPhonebild.. Orkar verkligen inte blogga just nu därför har det stått tomt här ett tag. Idag har jag varit i skolan, på gymmet och hemma och pluggat teknik. Ska strax sova, ska bara komma ifrån twitter vilket blir svårt!

Skälby

Nikon D90 + Tamron 70-300
Jag tror att detta är de enda bilderna som kommer från Skälby.
Idag är det måndag och på fredag åker jag till Arvika, jag längtar så mycket! Det ska bli skönt att slippa skolan en vecka och få resa iväg lite.
Just nu har jag fastnat vid ett program på TV3, Värsta pojkvänsakademin heter det. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Kolla själva så får ni se :)

Kossa

Det har blivit mycket djurbilder dom senaste dagarna men idag var vi på Skälby (en 4H-gård) så det kommer komma massa nya djurbilder. Hoppas det är okej? :)

Katten igen...


Nikon D90 + 50/1.8 + SB-400

Jag lyckades ta några fler bilder på katten idag, fick några få bra bilder. Nu sitter vi och kollar på Fångarna På Fortet så ska fortsätta kolla nu, hejdå!

Skrållan #2


Skrållan #1


Grym!


HöstbildÄNTLIGEN FREDAG! Det blir en lung helg för min del tror jag och sen är det en lugn skolvecka efter det, vi har bara ett fåtal läxor och ett prov. Sen på fredagen tar jag tåget upp till Arvika (ligger i Värmland), en resa på nästan 9 timmar och jag ska åka själv. Kommer dö av uttråkning.

Hemma

Igår var mamma i Göteborg och hon kom hem med bland annat tee't (sjukt gott!) och koppen på bilden. Båda två kommer från Village. Det passar perfekt idag när jag är hemma och är lite halvsjuk. Så resten av dagen kommer nog bestå av filmtittande och plugg. Hoppas att ni ha en bra dag! Puss!

Tisdag

Nikon D90+50/1.8
från september. Måste verkligen fota nya bilder!
Vet inte vad jag ska skriva. Skulle egentligen på lägenhetsvisning idag med det blev lite strul med mäklaren så vi ska se om vi kan komma imorgon. Istället har jag pluggat matte, gjort klart en bilduppgift och kollat på en utav mina nya favoritfilmer, Charlie St. Cloud. Måste verkligen rekomendera den, sevärd! Nu ska jag avrunda inlägget och göra mig klar för sängen, puss!

A leaf

en bild för är tagen för ett par veckor sedan.

Som ni ser är det lite nytt på bloggen, ännu inte riktigt klar men det kommer. Ska börja ta tag i bloggningen igen för jag har verkligen lusten nu!

Mordbrand

Här är lite bilder från Berga Centrum som ligger ca. 400m från mig här i Kalmar som brann ner i onsdagsnatt. En anlagd brand som klassas som mordbrand för er som ville veta. Så igår tog vi en promenad bort dit och fotade och handlade på ica som ligger precis utanför bild på tredje bilden, lite kul att dom hade öppet :)

Natt

Gick ut och tog några snabba bilder, detta var den enda som blev helt ok. Molen rörde sig vääldigt fort så det blev fult på en del bilder.
Har pluggat och allt sånt nu så ska snart lägga mig i sängen och sova. Godnatt!

Twitter

Ni har inte glömt att jag finns på twitter va? mellliiee heter jag där men ni kan också klicka HÄR för att komma till min profil :)

The camera girl

Det har gått ganska dåligt med bloggningen men har verkligen inga bilder att visa och det suger att blogga utan bilder.
Idag skulle det ha varit en supersöndag om jag inte hade massor av läxor att ta tag i. Så det är väl vad jag får göra resten av kvällen, plugga.

Hörs förhoppningsvis imorgon!

Nytt

Två arkivbilder från Gotland med konfan i augusti.

Tjoop! Som ni ser har jag fixat en ny design nu. Det är Anna som har gjort grunden. Dock är den inte riktigt klar än men jag var så sugen på att blogga så jag fixar den med tiden.
Jag kom nyss in, har varit ute och sprungit några kilometer, en bra ursäkt till att inte göra läxorna. Men ska göra dom nu.

NYTT


#2 DAGG


DAGG