VALBORG

Jag har haft en extremt tråkig dag idag. Vaknade halv 7 eftersom att jag hade mitt alarm på.. Sedan har jag varit och vaccinerat mig för Hepatit A pga utomlandsresan. Den sved så himla mycket en liten stund men nu känns det ingenting, tur det! Tänkte iallfall trösta mig själv med jordgubbar efteråt, men det fanns självklart inte så köpte vindruvor istället, minst lika gott!
Aja, ha en bra valborg!

Rädd för allt, beredd på allt.

Båda bilderna är gamla men de beskriver min dag rätt så bra. Jag ska bara ta det lugnt idag, städa, kolla på film och sen träna ikväll. Det blir nog kanonbra!
Igår ringde mamma mig under den sista lektionen och berättade att vovven min var påväg till djursjukhuset så direkt efter skolan åkte jag dit, men som tur var så var det inget större fel på honom.
Förlåt för den fruktansvärt dåliga bloggningen men har verkligen ingenting att skriva om. Men när jag kommer hem från Turkiet så har jag förhoppningsvis fyllt alla mina minneskort med bilder och då kommer det nog bli fart på bloggningen igen!

Clocks

Här har det varit tomt.. Men det är så himla mycket i skolan just nu med alla nationella prov, och sedan åker jag till Turkiet om 10 dagar så då måste jag jobba ikapp det också.

Imorgon har vi iallfall fått sovmorgon till 10.10
bara för att vi ska ha muntliga prov i både matte och engelska och sedan har vi spanska och då ska vi ha redovisningar så det kommer bli en väldigt bra dag!

Vårblommor

Igår bestämde jag och min bror att vi skulle på bio snart så idag åkte vi in och kollade på Mästerkatten. Filmen var väl rätt mysig och sådär men icke så jättebra. Annars har jag varit ute och sprungit och lyssnat på musik och lite annat smått och gott.

Such a night.

Kom nyss hem typ. Egentligen skulle jag vara hemma vid halv nio, men jag tog fel på bussarna osv. Mamma och jag har nämligen varit på valpkurs med vovven och han har varit en riktig ängel som har fått stå ut och väntat på buss i 1,5 timme(♥). 
Nu har jag iallafall landat i sängen och datorn och ska kolla på O.C. Har börjat om på säsong 1 igen, för senaste gången jag såg hela serien var typ 2007 eller något så tycker att det är god tid att se den igen. 

Ska sluta babbla om ingenting nu, godnatt.

Några rosa rosor.


Hallu! Har varit ganska upptagen hela helgen men nu är jag tillbaka. Bilderna ovan tog jag på påskafton då vi fick några gäster och sedan åkte jag till Becca och spenderade kvällen där.
Just nu ligger jag i sängen med huvudvärk och ska sätta på en rolig film och sedan plocka i ordning i mitt stökiga rum, för det behövs verkligen!

Far & Son


GLAD PÅSK


Teenagerposts.tumblr.com #1


Fjärilsbilder med kass redigering.