Tjejkväll och Earth Hour

Fyra iPhone-bilder som beskriver gårdagen väldigt bra! 

Vi hade tjejkväll med gamla handbollslaget igår hemma hos Julia. Det var riktigt kul eftersom att vi inte träffas allt för ofta!
Idag har jag bara vilat, gått till pressbyrån två gånger och tagit en promenad runt halva Kalmar under Earth Hour. Släckte ni?

Dom 999 saker jag aldrig skulle göra, dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort

Tisdag

Stannade hemma från skolan idag också men mår mycket bättre nu så ska gå till skolan imorgon, äntligen. Det börjar bli långtråkigt hemma, haha!
Följde iallafall med mamma och hennes kompis och kollade på en lägenhet och sedan åkte vi till stan och åt på kinarestaurang.
Nu fördriver jag tiden med att prata med dessa fina människor, Louise, Catrine och Evelina :) Måste säga att vi är riktigt snygga!

Freedom


Tjugosjätte mars tvåtusentolv


Sweet 16

Bion igår var så sjukt bra så jag vill bara se den om och om igen! Det är nog en film som alla måste se någon gång! Började dock känna mig illamående och fick halsont innan bion och det håller i sig än idag (som btw är min 16:onde födelsedag!).
Vi har haft lite gäster hemma och ätit tårta. Annars har jag bara tagit det lugnt och käkat halstabletter som aldrig förr.

The Hunger Games!

Detta är ett förinställt inlägg för att just nu så sitter förmodligen jag, Amanda och Axel i biosalen och kollar på biopremiären av The Hunger Games. Hoppas bara att den är bra eftersom att jag har längtat såå mycket!

Hittade en vän i skogen #2


Hittade en vän i skogen

God eftermiddag! Har studiedag idag och passade på att ta en liten sovmorgon. Sedan gick jag ut på en långrunda med kameran. Hittade bland annat paddan här över som stod fotomodell ett tag.

Let's get away from it all


Måndag den 19onde.


Några mobilbilder från den senaste veckan.
I helgen har jag hämtat ut The Hunger Games-biljetterna till mig och två kompisar. Längtar sjukt mycket till fredag då premiärern är. Det blir extra kul eftersom att filmen nästan håller på in på min födelsedag som är på lördag!
Annars har det inte hänt så mycket, jag var på utvecklingssamtal idag, fick veta att jag kommer höja mig i två ämnen och kanske sänka mig i två så det går jämt ut. Råkade även fixa photoshop nyss på något konstigt sätt och fick därmed tillbaka blogglusten!

Vårväder

Söndag igen. Har inte gjort mycket alls idag, vaknade tidigt, kollade på några avsnitt av Pretty Little Liars, tog en långpromenad med hunden. Nu är jag ute på balkongen och lyssnar på musik och har det bra. Det är hela 18.4 grader här! Skönt att det börjar bli vår nu!
Förresten har mitt photoshop slutat funka igen så ska ta och försöka fixa det idag och även plugga lite.

Tips på spel till iPhone

Iochmed att jag har legat hemma sjuk hela dagen så tänkte jag att jag kunde visa några spel som jag har fördrivit tiden med idag. Alla finns till iPhone, om dom finns till Android vet jag inte.
DragonVale. Man typ sköter om drakar köper nya drakar osv. Låter tråkigt, och det kanske inte är så kul egentligen men det är sjukt beroendeframkallade!
Bloons TD 4. Man ska ta sönder ballonger med saker som man köper med pengar som man "vinner". Jag kan spela detta i flera timmar. Kul när man inte har något att göra!
Order Up To Go. Detta började jag spela idag och jag har verkligen fastnat för det! Man driver en restaurang och ska göra sina kunder glada. Det är verkligen riktigt kul!
Draw Something. Jag tror itne att någon har misst detta spelet? Man ska iallafall rita något och sedan ska den andra personen gissa vad man har ritat och vise versa.

Här är mina favoriter just nu. Och förlåt för dom dåliga bilderna, men jag hoppas att ni iallafall ser vad de föreställer? :)

Sunset

Blev väldigt dålig bloggning i veckan, men låg efter med några skoluppgifter som jag har gjort och sedan har jag haft mina kusiner+moster här så jag har velat umgås lite med dom. Men nu har dom åkt och det är ganska tomt på läxfronten så jag kanske kan komma igång här igen. Bilderna här över är från en kväll på Gotland, solnedgången är sjukt fin där, varje kväll.